What?

Teddie / 19 / MY . Oh i love waffles. And Totoro too.

Watashi


Mew?


Gone mad . very mad ..
Monday, November 8, 2010 @ Monday, November 08, 2010 | Leave a comment?

helo anak anak . kak tedted disini yer . (wtf*)

hai kamu . readers, pembaca, pelihat, pe pe pe pe . =o='

fuhhh, kenyang btul aku hari ne . tadi pigi makan soto lagi di UMS . basar perut i . T.T . gumuk la i lepas nie .
mau tau, tadi kan , aku pigi sekolah . (jadi , kenapa lah) jujur lah , aku malas wha mau pigi skolah, tp mengenangkan masa depan ku nanti , maka aku pigi lah saja . (pathetic nyer :p) hahaha, JK okay, memandangkan ari ne antar and ambil buku teks, aku PAKSAAAAAA diri ku ne, pigi sekolah . kalau diikutkan hati . JANGAN HARAP AKU MO PIGI . tapi, aku kan murid yang bertanggungjawab lagi berdedikasi . jadi aku pigi la . perasan jua aku ne . dapat seratus pun nda pernah , ada hati . haha . punya lah men lebat hujan tadi pagi . sampai basah kuyup aku plus kasut plus BUKU TEKS aku . T.T menyayat hati, kan ? ohoho . oh, dan itu jugalah salah satu sebab aku malas mo pigi sekolah . soooo, aku pigi jak la sekolah . then, sampai sekolah . cigu math suru pigi ambil buku teks . punya main BANYAK DAN TEBAL buku form five ne . menangis la aku next year T.T . especially buku akaun . punya laaaaaaa . tabalnya bulih diukur guna cm . bukan mm lagi ha . cm yer . lebih satu cm kali tebalnya . (apa kan ukur2 buku ne, lol) nasib aku ada assistant . c matt . hahahaha , kan matt ? thanks aa matt . ko lah giraffe man ku . *giraffe man theme song*

***

well ~~~~~~ <3
tadi petang, lingling ambil kmi . first2, tak cam wha mukanya . besa la, rabun itik . hahaha . (nda lucu. =.=') dia lambai2 aku . lambai2 la, lambai dan lambai dan lambai . then, c chiey ma atiq pigi sana . then, masuk keta . tinggal aku and chy terkapai2 dua ikung . laaaaama ne c lingling di sana . nda bergerak2 , sekali tinguk . rupanya durang tunggu kami dua . hahaha . budu . kena bebel kami oleh c lingling .

' eeee, kamu ni ! panat aku tunggu kamu tau ! '
jawapan : ' MANA KAMI TAU . HIEHIE . *senyum kambing*

then, kami main antar dan tunggu . lingling antar kami ke rumah masing2, and beri masa hanya 15 minit untuk bersiap . mati eh x__x . aku turn paling last , memandangkan aku paling dekat ma lokasi . 
sudah lah hujan tu aa , berkeras lagi mo pigi . untuk makan , suma okay jak . hahah . lepas makan soto tu , kami pigi beli keropok dua pusen . alaa , kerupuk yg kecil2 paketnya tu wha . haha , c chiey la yg beli , dia belanja kami . dalam keta makan . mcm kanak2 luan << atiq ckp . padahal dia yg palind deras makan tu aa , haha . 

***

esok mesti dtg sekolah . lusa rasanya aku cuti kot . natau lg la . esok mesti dtg ! sebabnyaaa , projek akaun kami . haih . tu la penghalang hajat ku mo cuti . kacau eh :p

ohya, my fishie mesti d KL suda ne kan ? take care sayang . gonna miss you . *hugs*

Labels: , ,

Back to top
Older Post
Newer Post