What?

Teddie / 19 / MY . Oh i love waffles. And Totoro too.

Watashi


Mew?


i am willy wonka..
Sunday, November 7, 2010 @ Sunday, November 07, 2010 | Leave a comment?

hai pembaca ku sekalian alam . (mcm banyak)


cumil kan aku teddy. (eh ,salah :p)

pa kabar . (tuyu lagi tu menanya) jan tanya kabar ku ah . sasak ku ne . sasak cmpur rimas . duduk di ruma ne adaaaaaaaa jak kena marah . kena itu la, kena ini la . ee =o=' tekanannya aku . ada karang ku lari cari lelaki kaya ne . berfaedah jua . kalau lari tu , jangan ke indon / pilipin/ thailand . pigi la ke japan ka, korea ka . buli jumpa suju , wondergirls, snsd, big bang . =o=' naa kan, melalut . mumy ku wha tu . kalau time2 gini, (paham2 la) mesti marah2 . yg nada2 pun dimarahnya ne . tmbah lagi aku yg sama jua mcm dia , dua2 b'gaduh . =.=' parah eh . berapi2 ne aku skrg . mo melawan, nda buleh . berdusa nyamu . diam2 jak la .

***
mo crita sal apa aa . mmmm, mari kita cerita sal , golongan 'attention-seekers' ataupun, kaum 'bajet hot' . kalau di facebook (FB), jan cakap laa kan, banyak ne golongan2 gitu . aku mmg expert ne hal2 gini . di facebook bukan main kancang mulutnya, maki2 la, marah2 la, gambar kancang2, jari ter'fuck'2 , ehh, ingat bagus ka tu . lebih2 perempuan . sedar2 la wei . ada lagi tu, sengaja cari pasal dalam facebook . then, buat2 status supaya urang pigi 'like' then tnya2 --> 'kenapa ne ?' or 'sepa yg kau maksudkan ne ?' or 'sial juga urg tu' . inda, bukan semua begini . sesetengah org tu la . alaa, sedar2 la ba diri . ada lagi yang bajet cool . ambil2 ayat / status dri org paling femes dlm fb, then jadikan status di profile nya sendiri . supaya ramai org like . lucu ehh . ada lagi yg berabis meng-edit gmbarnya supaya nmpak kurus . padahal nda pun . kalau cantik diliat , nda pa la . ani, suma gmbar ikan emas . O_O' enough la babe, don`t fake yourself la . suda2 la tuu . friend listmu mmg la smpai 4000, 5000 . tapi, alum tntu imej mu diluar facebook tu durang dpt terima ka nda . haha . yea la, ada sesetengah org ne, dalam gmbar cntik. sekali tgk diluar ... ehemm ! natau la mo ckp cemana . mcm aku la juga . dalam gmbar, mcm bukan aku . haha . sekali tgk diluar, bida jak pun muka aku ne . banyak la lagi skil2 / usaha2 durang supaya nmpak femes di facebook . alaa, setakat di facebook tu , nda payah la . lain la kalau femes sebab ko dapat belajar di London ka, United K. ka . itu baru up !

***


apa ne kan ?* haaa, ne la buku mengumpat ku yang baru . tapi damit sha ne . anak buku . hahaha . ANAK BUKU lagi tu . (nda pernah2 wujud, ted . please lah) yg besar tu, yg kaler biru tu, yg bunga2 ~ mau abis suda . mo fulll . sebab terlalu banyak umpatan . hahaha . apa ? mau baca ? mana boleh . org tertentu jak bole baca tu . sebab too much unwanted information yg ada dlm tu . :) dan setakat ne, aku belum dapat percaya sepa2 lagi untuk membacanya . hoho . aku pilih buku ne , sebab covernya suma sal minuman + makanan . cantik dan sodap . hiehie .

***

ohya, hari ne aku mo kasitau kamu something pasal aku . ada schoolmate aku ckap kan, aku ne mcm pendiam di kelas . yea la, x banyak ckp, xgauk mcm durang2 tu . bukan aku CONTROL . nda , sama sekali nda ~ tapi aku malas jadi point-of-attention wha . malas aku dikenali ramai di sekolah tu . lain la kalau dikenali ramai sebab pandai . nie sebab lain , sebab bising / gauk / jahat / nda pandai diam . malas aku . aku rasa mcm benda2 tu buang masa . baik aku jadi normal , berkawan pun besa2 jak . walaupun aku selalu jalan ma durng2, nda suma aku anggap bestfriend aku . ada yg iya, ada yg besa2 jak . nda kan setakat selalu jalan sama2 , terus mo anggap bestfriend kan ? tuyu jua tu . huahua . sebab, kalau aku anggap durang bestfriend . nnti kalau durang buat apa2 yg salah, aku cepat sakit hati . mcm yg selalu aku rasa dulu-dulu . kalau mau tegur, nanti kena cakap2 la, apa la . biasa lah, manusia . pantang ditegur . aku pun gitu juga . so, lebih baik aku jadi normal, jadi someone yang orang nda sedar kewujudan nya . 

okay laa ;D rasanya panjang suda ne aku melalut .
paipai ; vous revoir!

Labels: ,

Back to top
Older Post
Newer Post