What?

Teddie / 19 / MY . Oh i love waffles. And Totoro too.

Watashi


Mew?


❥ you are the sparkle of my snowflakes. :).
Monday, December 20, 2010 @ Monday, December 20, 2010 | Leave a comment?

morning. 
OOOOOOKAY. walaupun ini agak terrrrlambat, aku dengan secara rasminya ingin mengucapkan 'HAPPY BIRTHDAY' to my DEARRRREST twinie, Liyana Syazwina Rosli, atau nama manjanya (yang aku suka hati bagi), fishie fishfish. kenal dia? nie na. *sila rujuk gambar di bawah)

nahhhhhh, comel kan? dan gebu sekali ;D ibarat bantal peluk. hohoho. 

may God bless you, honey. may the happiness always be with you. Amin :)

***

mau tau, boring aku online sekarang ni. =.= online facebook, i mean. sebab, c fishie sebok dengan korea2 nya, tama nada, pigi kk ka apa. ee. buring. 
oh yaa, i wanna tell ya something. hari tu, aku buka Formspring aku tau, boleh2, ada org tnya di Formspring aku, 

" berapa la kunun followers blog kau tuh?"

like. SERIOUSLY. i can smell the jealousy fillin the air. hohohoho. bila org tnya, aku jawab lah, aku jawab :

"More than yours :D" 

baru ko tau. mo cari pasal cakap depan2, jangan belakang2. aku nda pernah kacau idup sesiapa ha. puh-lease lahh. lol. 

***

so, nda lama lg new year. excited? tak kot. SPM cemana? zzzz :/ 
no comment. hoho. thanks again kepada mana2 makhluk yang follow blog aku yg lapuk ni. :D cukup ku hargai kesudian kamu itu. may God bless you. 
just , iwantchu to know,aku buat blog ni bukan mau menunjuk2 atau apa2 lah tanggapan negatif yang orang mungkin fikir, aku cuma mau share apa yang aku ada dengan kamu semua :) . terima kasih.

take care; have a nice day readers. 

your task of the day : "make someone happy today"

Labels:

Back to top
Older Post
Newer Post