What?

Teddie / 19 / MY . Oh i love waffles. And Totoro too.

Watashi


Mew?


Saya menang; I won..
Friday, April 1, 2011 @ Friday, April 01, 2011 | Leave a comment?

Hai hai hai hai.

Ehem! Assalamualaikum! :DDD

Setelah berkurun kuruuuuuun lamanya I tak update blog :D . Akhirnya, I`m back! (yeah, masih hidup rupanya budak ini) . So so so so soya =.=' soooooooo, maaaaanyak celite wa mau kasitau sama lu aa. celite hidup gua selama bebelape ali ini ye :3 .

Uhuk. Amui sasat.

***

Mo tauuuuu ~ hari tu kan, haaaaaari tuuuuu, lama la sudah, last week kot. Last Sunday. Daddy aku pergi sekolah, amik report card aku. Hampeh eh resultnya. Lalat pun menangis meliat. T_T Dua G! Bayangkan ya, kawan-kawan sekalian. DUA GEEEEEEE. =_= Wahai Maya Asyura, apa yang kau buat di sekolah dan di rumah? Kenapakah results kau sedemikian? Sobs. Aku makan, makan, makan. Jadi semakin buntal sudah aku. Sudah buntal, jadi lagi bunbuntal. (erk, menakutkan) Luckily time tu, daddy aku kasi permit aku tuk pergi bday party cikgu Arfa yang tersayang :DD 

Haih, mmg siuk abis la. Kami men tepung tepung. Kami men baling baling selipar, gusti-gusti. (party ka apa ni. lol.) Pendek kata, mmg siuk lah. Hohoohoho. Rugi kamu. Sebab nda pergi. :p 
Tapi, sekali balik rumah, kaki lenguh2, badan lemah2. Esok lagi lah, ada lagi yang sampai nda larat pergi sekolah. Tuuu la, men bubut-bubut lagi sampai terguling dipasir. =w=

Kepada cikgu Arfa, Thanks so much ya, mommy :D . You're the best among the best best best la! We looooooove ya!

***

Next is..... Piala Pengetua! :DD seperti yang anda ketahui, benda ni melibatkan ramai pihak termasuklah best friends saya :3 .  Shy:D, Mai ;D, and Tama =.= .  Jadi dengan penuh semangat, aku dtg la. Supporter setia nie, jorr. Ohjyeah :) semestinya. Kerusi banyak, tapi yang datang, nda juga kasi penuh tu kerusi. Siap men cop cop sit lagi. kureng, sit belakang wha aku dpt. Cissss, dalam hati. xD c Fishie la tu jahat, nda book kan Teddie dia ni. Hiehie. :3 Team dorang (shy's) dapat nombor empat. Kira bagus la tu. Ingat senang ka mau dpt? Punya ramai yang amik part. Mungkin bukan rezeki dorang. Apa boleh buat, tapi kan, mmg best ba durang :) no lies. Weeee. Congrats ya, loves. Teruskan usaha kamu. ^^

***

Nasyid. Nasyid. Nasyid. Aaaaaapa? Nda percaya la tu. Aku ikut nasyid ba. jangan men men. Haha. Bukan alang-alang aku ikut pertandingan nie. LOL. Aku + chiey = Nasyid. =w=' 17th rasanya kami bertanding. Aku harap la kami dpt tempat. Gila kau. Almost everyday nie ah kami prac. Yerrr. Rugi mun nda manang papa. T_T rugi jua masa ku time petang-petang tu, yang sepatutnya aku habiskan dengan men game. Kan? Kan? 




***

Okay, malas suda aku membebel panjang2 disini. See ya, amigos! 

-Tedted is currently having a fight with an undefined creature. LOL.-

Labels:

Back to top
Older Post
Newer Post