What?

Teddie / 19 / MY . Oh i love waffles. And Totoro too.

Watashi


Mew?


she was nice. nice is good..
Saturday, April 23, 2011 @ Saturday, April 23, 2011 | Leave a comment?

Hi.

Busy lately. Awh, account project, homeworks, and so on. Langsung tiada masa untuk buang masa. Jangan tanya lah aku busy macamana. Haha. Aku sendiri susah mau describe oh. Aku rasa aku sudah jadi pelajar sejati ni =.=' . Sebab aku rajin buat homework, aku rajin buat projek akaun yang menyakitkan hati tu, dan aku kuat makan =w= . Yeah, tiada kaitan, aku tau. 

Dua hari ni, (Jumaat dan hari ni) aku telah membazirkan masa aku pergi sekolah membuat projek akaun. Alhamdulillah, IDT aku imbang akhirnya, credits to Alai Nisa the bff and Mazri the ketua kelas yang berwibawa. ;D tak lupa juga kepada crew crew yang lain eh. Classmate yg sporting2 semestinya. Yang paling penting, thanks to Siti Nasuha Lamat, kerana hampir buat aku teriak tgh2 jalan raya =w= . Ada ka patut aku tgh driving dri UMS, dia call aku, aku ingat lah apa. Rupanya, dia teriak2, "Moi! Aku imbang! Ahahahaha~ Ahahahah~" seriously, Girl, you freak me out. Sampai adik aku di sit sebelah aku dgr suara kau. Hahaha. 

***

Hari ni aku and the gang buat kerja gila. Teng tedengggg!


wo.

fai.

chiey.

fyka.

dan kalau kamurang perasan, manusia yg bernama Shahrul Jainudin itu, haha. Dia telah menghantar komen yang sama dengan kami 4. Mintapuji kan =w= . Siapa lah tu. :p
and, kitorang banyak supporter tau. Sekali lagi kau kurang hajo, eh-um! Sedia2 lah book ward d hospital ;) Tanggal mata mu satu.

and ohya, berhenti perasan cantik. Cz everytime we saw you at the sch, it was like...

EUW. 
whispering : "girl, you should stop covering ur face with too much make-up'' :OO

oh my oh my :p

***

Ohya, selitkan sikit sal AF lah kay. Punya buruk tahun ni punya. =w= The end.

Labels:

Back to top
Older Post
Newer Post