What?

Teddie / 19 / MY . Oh i love waffles. And Totoro too.

Watashi


Mew?


Please don't be in love with someone else..
Tuesday, June 7, 2011 @ Tuesday, June 07, 2011 | Leave a comment?

Morning, people :)

So, minggu ni minggu last for holiday.
Oh mataiii. Homework aku sebijik haram pun belum habis dibuat. Yay! ( good luck, teddie =_=)
But who cares kan, homework aku, bukan homework cikgu aku. =_= so suka hati lah aku mau buat ka nda. Seh. Durhaka punya student. Adalah yg suda siap. Jgn bikin malu, okay. Ini Teddie. Teddie harus rajin. Sebagai contoh untuk adiknya yang pun pemalas macam dia. XD

***

Hari ni I duduk rumah je. Malas mau jalan-jalan. Wasting time only. Tapi kalau kamu mau bawa aku pigi makan, boleh la juga. Aku sedia menyediakan perut. Kuikuikui. Makan jak aku time cuti ni. Nvm nvm. Nanti aku pigi jogging.  Ohohoho. Yeah, hajat yang x pernah kesampaian. XD ohmy ohmy. Wahai lemak daku yg berlebihan, sila terbang ke mana-mana badan org yg lebih kurus dari I. Pleaseeee =_= I dont need you. Terima kasih, harap maklum ya lemak.

***

As for Amar. I'm sorry. I just can't force this feeling anymore. We can be friends and thats better. Hope you will find the one that will suits you well. Take care and I'm really sorry. Really, really sorry.


p/s : I think its karma.
***


Kbye :3

Back to top
Older Post
Newer Post