What?

Teddie / 19 / MY . Oh i love waffles. And Totoro too.

Watashi


Mew?


Dream boy.
Friday, July 15, 2011 @ Friday, July 15, 2011 | Leave a comment?

Hi.

Ok. Phone aku hilang dua hari lepas. Fml. Aku x tau mau buat apa. Dalam phone tu banyak number yang penting. Kawan-kawan lama aku. Cikgu-cikgu aku. Tapi, mau buat mcmana. Mungkin. Mungkin itu bukan rezeki akulah org cakap. Yeah la, handphone hilang, hilanglah. LIFE GOES ON EH? :)

Aku sudah beli simcard baru. So, sesiapa yang rasa dia kenal aku tu, sila silalah tinggalkan phone number anda di facebook aku kay? Masih fresh lagi number aku ni tau. Baru lima number ada. Ehee. 

Jadi, plan aku sekarang. Mau kumpul duit, dan beli handphone baru. You go, girl! :D 

***
How's study? 

Well.... Oooookay lah. hahahaha. Aku sekarang, dalam usaha merajinkan diri untuk study. SPM x lama lagi, aku tau. X payah kamu ingatkan lagi. Sebab aku mmg sedar. Cuma, itulah. Aku pura-pura x sedar. Hahaha. Teddie, kenapa malas? Entahlah. Aku pun x tau. Tanya pada hati, okay?



so, sama-sama kita doa.

Bismillahirrahmanirrahim.

''Ya Allah, hindarilah sikap malas dalam diri Teddie.''

Amin :)

* thanks semua!* sayang ktk suma!

Satu lagi doa untuk Teddie.

" Allah, bantulah hamba-Mu yang kecil lagi lemah ini untuk menjadi lebih kuat dan tabah dalam mengharungi dugaannya."

Amin* :3 

Don't pray for life to be easy, pray for you to be strong enough. Yeah. :)

***
 I think thats all for now, kan? Nanti banyak-banyak, kamu mengantuk pula. Hahahahaha. 
Kbye, people.

*My heart stops when you look at me.* :3 

Labels: ,

Back to top
Older Post
Newer Post