What?

Teddie / 19 / MY . Oh i love waffles. And Totoro too.

Watashi


Mew?


Itulah dia..
Tuesday, October 11, 2011 @ Tuesday, October 11, 2011 | Leave a comment?

Uhm. Hi? :)

Oooookay. Sooo, hari ni aku mau share sesuatu dengan kamu. Tentang satu makhluk yang boleh lah dikatakan menyakitkan hati, menghiburkan, annoying gila, bikin geram, bikin rasa mau tumbuk muka dia. HAHAHAHHAHA.

tadaaaaa!



cantik kan? XD Dia ni laa, yg selalu aku buli di kelas. Orang cakap, buli tu tak bagus. Tapi. Bagi aku, bagus ba buli ni. Mampu merapatkan silaturrahim sesama insan. Kan kan kan? Ngehngeh.
Asal ada problem, mesti aku la ni jadi kaunselor dia. Lepas ni, lepas kau baca ni, aku harap kau bayar kay. Kau ingat free ka aku jadi kaunselor kau? Nothing is free, bebeh. XD *lol, lepas ni mesti budak ni jauh-jauh dari aku. Sebab takut x mampu bayar.*

Kalau pasal gosipppp, dia lah ni. Antara spesis mak jemah dalam kelas. Hahaha. Tapi satu jak la kelemahan budak ni. Lambat loading. Tapi itu lah yg buat dia special bagi aku. HAHAHA. Bikin ketawa ba. Orang suda 99% , dia baru 50%. -_- memang bikin geram. Tapiiiii, haa itu lah dia. HIHI.

Sajak. Memang makanan dia ni. Bagi lah apa tajuk kamu mau. Dia mesti dapat buat punya. :D Hebat kaan? Lain lah aku. Haha. Rosak sajak kalau aku yg buat. =_= lagi satu. Pasal style-style shawl tu, memang dia lah ni. XD sifu aku. Hohohoho. Nanti lepas SPM, kita buat plan kita tu eh. VLOG, just wait! Banyak ni plan kami dua lepas SPM, kan syg? Hehehe.

Itulah dia. Fai Gete. HAHAHAHAAHAHAHHA.

Aku harap friendship kita ni tak pudar buat selamanya, kay? :) I love you!

Labels: , ,

Back to top
Older Post
Newer Post