What?

Teddie / 19 / MY . Oh i love waffles. And Totoro too.

Watashi


Mew?


100 persen sintakuuuu oh - oh - oh.
Saturday, December 3, 2011 @ Saturday, December 03, 2011 | Leave a comment?

Assalamualaikum. Morning, ladies and gentlemen and..... tranny =w= ( tranny? tranny? tranny? who cares)

Alhamdulillah. Setelah bertungkus lumus menggembleng tenaga dengan sepenuh hato (hato? hato? hatoooo? =w=) hati, EHEM! Akhirnya aku boleh melelapkan mata semalam. Eh, bukan semalam. Sepagi. Tadi pagi, okay =.= Aku rasa aku dapat A+ kot untuk Prinsip Perakaunan. Bukan sebab aku study sampai pagi, sebab aku terhimpit buku tu bawah bantal semalam. Sekali aku bangun tadi, terlipat-lipat sudah. Cantik hoh buku aku. Abstrak gitu. *Gambar tidak dapat dimasukkan kerana keadaannya yang terlalu... terlalu... sadis -.-* Aku rasa boleh tahan lah juga aku semalam. Eh, semalam lagi. Tadi pagi. Bergulikan di katil 360 darjah. 30 minit dibazirkan dengan mengelipkan mata sambil merenung siling rumah yang.. tidak mungkin tembus sebab aku tinggal di Tingkat 1 flat. =w=' 1 jam digunakan sebaik mungkin dengan berjalan mengelilingi bilik sambil menari tarian sotong. Pernah melihat tarian sotong sebelum ini? Lemme show ya. 

\(=w=)/
~(=w=)/
~(=w=~)
(/=w=)~
(~=w=)~
\(=w=)~
~(=w=)/
~(=w=)~
^(=w=)~
~(=w=)^
^(=w=)^
v(=w=)v
~(=w=)~

LIKE A BOSS.

Maaf kerana aku telah mencuri masa kamu melihat tarian sotong aku yang paling hot di dunia.Tapi berbaloi, kan? Kan? Kaaaan? (reaksi pembaca: tau tak apo t=w=t ) T-T yeah, aku tahu.

Apa breakfast untuk hari ni? Nasi Goreng Cina. Sodap. Terima kasih untuk mummy ku yang tercinta kerana sudi menyediakan breakfast untuk anaknya yang sangatlahhhhh  pemalas tak berapa rajin. =.= 
Lusa last paper. Fuh fuh fuh. Menghitung hari ni. Then, aku mau cari duit. Baru aku shopping berabis. Sampai termuntah-muntah. {eee, hiperbolanya budak ni, umur baru 17 tahun} ngehngeh.

Mau tahu apa yang bakal aku buat after SPM? Nanti aku post. Benda tu terlalu lah baaaaaanyak. Sampai aku terpaksa habiskan masa berhari-hari untuk list. Cheh. Tak lah banyak sangat. Tapi, nanti ja la aku post. Kalau aku rajin. Tak janji, okay?! XD

Labels: ,

Back to top
Older Post
Newer Post