What?

Teddie / 19 / MY . Oh i love waffles. And Totoro too.

Watashi


Mew?


Day 04- A habit that you wish you didn’t have.
Tuesday, December 13, 2011 @ Tuesday, December 13, 2011 | Leave a comment?

Dum Dum Di Dum ~

Morning, people. :3
A habit that I wish I didn't have.

STAY UP LATE.

Sampai tak tidur pula tu. Yes yes. Ini laa habit aku. Cool kan? LOL. Cool tu memang cool. BUT! Membawa effect yang sangatlah burrruuuk dengan aku. =___= Salah satu antaranya ialah...

Mata Panda. 

Dan itu sangatlah tidak bagus untuk aku. Sebab, aku ni kuat jalan. Kamu rasa sanggupkah aku merayau dengan mata panda tu? =___= Nanti orang ingat aku bekas kena dera ni. LOL.

So, aku telah cuba bermacam-macam cara dari dulu lagi, supaya tida tidur lewat. 

  • Kira biri-biri halimunan (counting sheeps) - pernah aku cuba, sampai pukul 4, masih belum dapat.
  • Baca buku Sejarah. - pernah aku cuba sampai pagi, aku masih baca. Walaupun x faham.
  • Menyanyi seorang-seorang. - Mumy marah cz aku terlampau feeling menyanyi. Bising.
So. Aku macam... fed up. Sudahlah aku ni memang insomniatic. =____= Dengan habit aku yang begini ni. Haaaaaa. Susah laa.

Labels:

Back to top
Older Post
Newer Post