What?

Teddie / 19 / MY . Oh i love waffles. And Totoro too.

Watashi


Mew?


Day 19- Nicknames you have; why do you have them.
Wednesday, December 28, 2011 @ Wednesday, December 28, 2011 | Leave a comment?

Hii!

1. Amoii

Nama ni family aku yang kasi. I dont know kenapa dorang kasi ni nama sama aku. Hoho. Sebab mata aku sepet kali. Classmate aku pun panggil aku dengan nama ni. 

2. Muiimuii

Oh. Yang ini pun sama juga dengan diatas tu. Cousin aku panggil aku guna ni nama. Eheh. Girlfriend aku punya nick pun hampir sama macam aku. Miumiu. xD cute kan. OHOHOO

3. Teddie/Tedd

Ni aku nda tau kenapa xD maybe laaa, sebab aku baaaaanyak sangat koleksi Teddie bear. So, muncul la nick ni. TADAAAAA (~=w=)~

4. May

Yang panggil aku guna nama ni, 3 orang jak. Hanis, Fitri dengan si Mimi. Ni dapat dari nama full aku la. Maya. Potong A tu. Jadi la May. XD 

5. Kitut

Ni si Miumiu yang bagi. Dia cakap begitu. Dia tinggi ba dari aku. Tu la suka hatinya pi bagi-bagi aku nama yang pelik-pelik =w= Kejam eh.

6. Sayang

Sebab dia sayang aku sangat. Dia panggil aku 'sayang'. Iloveyou Khairul Anwar :)

Labels:

Back to top
Older Post
Newer Post