What?

Teddie / 19 / MY . Oh i love waffles. And Totoro too.

Watashi


Mew?


Unspoken feelings..
Sunday, January 29, 2012 @ Sunday, January 29, 2012 | Leave a comment?

Hi!

Okay hi! U ols rindu I tak? Ahaks. Sorry lama tak update blog ni. Habuk pun berbakul-berbakul. Maklumlah, retis artis kan, busy dengan shooting sana sini. Interview lah, sesi bertemu peminat lah. Haish. Susah lah nak cakap kan? 



Ep, ep. Kenapa buat muka macam tu? Sila muntah di tandas berdekatan, ok? Jealous cakap. Sebagai seorang artis, aku dah biasa berhadapan dengan haters ni. Terutamanya artis-artis lain yang rasa aku ni saingan hebat dorang. 

Soooo, hari ni nak cakap pasal apa? Okay. Jom mengumpat! Berdosa? Aku tau. So, batalkanlah niat nak mengumpat tu. HOHOHOHO. Ok cukup. Tak boleh gelak style tu lama sangat. Krismas lama lagi.

Hari ni aku bangun entah pukul berapa. Anak dara apa la ni kan? Ep. Aku kan artis. Semalam shooting di Paris. Baru sampai Labuan tadi pagi, pukul 2. Tu yang penat sangat tu. Okay, back to the topic. Aku bangun tadi pun sebab awek aku yang tolong bangunkan aku. Yes, aku ada awek. Kau jealous kan. Kau ingat aku tak nampak kau buat-buat muka depan screen laptop/ computer tu? Haishhh. Selalu ja terkeluar dari topik. Dia call aku, bangunkan aku. Aku tak tau la apa yang dia bebel pagi-pagi tu, sebab mata aku masih tertutup. Roh aku belum sepenuhnya lagi masuk dalam badan aku. Yang aku ingat, dia jerit '' Wake up, sayang! Wake uppppppp '' banyak kali. Tapi, aku pura-pura tak dengar sebab aku nak tidur lagi. Then, aku tidur lagi. Aku bangun tengah hari. Bertuahnya artis zaman sekarang kan? Thank you. Aku memang bertuah pun. AHAKS.

Then, tengah hari, aku and the gang (family I) hantar bapa aku pergi airport. My dad seminggu di Labuan. Chinese New Year la katakan. Bezanya, tahun ni kami di Labuan ja. Aku terlampau busy shooting kan. So, tak dapat la balik beraya. Boring gila CNY aku. 

HAMPEH.
***
Ni lah ni. Ni lah antara masalah dunia yang paling besar.

Aku belum mandi. Dont worry. Diva-diva seperti aku tak akan pernah bau. Aku memang harum pun, haruman semulajadi la katakan. 

EW.

Hah. Buat muka la tu. FINE. Aku mandi la ni. Kepada peminat-peminat I, lepas I mandi baru boleh beratur minta tandatangan ok? Iloveyou. XOXO.

Eks-Oh-Eks-Oh.

Cool kan aku? I KNOWWWWWWWW.
AHAKS. Kbai.

Ah? Apa? OH. IHATEYOUTOO. Bai. Ni yg betul-betul. Bai.


Labels: , , ,

Back to top
Older Post
Newer Post