What?

Teddie / 19 / MY . Oh i love waffles. And Totoro too.

Watashi


Mew?


You had me at hello, baby..
Wednesday, January 25, 2012 @ Wednesday, January 25, 2012 | Leave a comment?

Hi :3

Weeeee. How are you? My flu is getting.... @#$%. =_= Okay.

Uhuk. No, tu batuk. =w= Okay, u ols. *ew* So, Chinese New Year dah over. Budak sekolah seronoklah. Untunglah kamu kan? Cuti seminggu. Aku kerja. Huaaaaaa. Tadi, aku yang pegang kunci office. Dengan linangan air mata dan titisan keringat di awal pagi, aku pun membuka pintu office. Dengan langkah yang berat, aku melangkah masuk ke dalam office aku yang... boring =w= . Ok, dramatic sungguh. Hohoho.

Luckily, hatiku yang tersiksa ini terubat tatkala boss ku yang comel lagi kaya. KAYA. ehek. Ehek. Eheheheheheheheh. Bagi aku Ang Pow. Wuuu ~ Aku rasa aku lah orang paling rajin tadi time kerja. =w= Terima kasih kepada Ang Pow boss kerana telah membangkitkan kembali semangat aku untuk kerja.


=w=b


Labels: , ,

Back to top
Older Post
Newer Post