What?

Teddie / 19 / MY . Oh i love waffles. And Totoro too.

Watashi


Mew?


lala land.
Sunday, September 16, 2012 @ Sunday, September 16, 2012 | Leave a comment?

Bismillah. Assalamualaikum, hi dear readers! How dusty my blog is. Sobs.

Minta ampun minta maaf. Serious memang busy gila di KML tuuuu. T_T I have a lot of stories that i wanna share. 

Ehem. 1 2 3 testing XD

Baru2 ni kaaan, kami dah dapat keputusan Ujian Pertengahan Semester (UPS) tau. UPS  tu before raya hari tu. Bayangkan. Macamana la otak beta yang kecil ini mampu menampung beban 4 subjek yang memang killer? :O dahlah before raya, otak memang langsung tak focus dengan UPS tu tau. Asyik fikir baju raya, kampung, duit raya, apa lagi time tu puasa, memang la fikir menu buka puasa. Hahahahaha. Teruknya diri ini. Kalau dalam dorm, asal buka buku, buka nota, mengantuk. Belum lagi masuk part Math yang memanglaaaaaa bee eh bee eh ell. 

Entahlah. Keputusan yang i dapat tu kannns, memang unexpected. Tapi, alhamdulillah. One more subject, then it will be 4flat. :') Syukran Ya Allah.. aku sangatlah bersyukur. Nevermind, kalau umur masih panjang, PSPM ni aku kasi 4 flat k? Hehehe. Doakan beta ye, semua? Aminnn.

Jujur dari lubuk hati i. Memang tekanan duduk sana kalau tidak cuba kuatkan mental dan fizikal. Kena banyakkan bersabar la, my mom cakap. Yea laaa. Tengah cuba belajar menjadi seorang yang penyabar la ni. Harap-harap berjaya la eh. Elaun kena tahan. Kena TAHAN okay. Extend to next week. Just imagine, how can we survive dengan makanan yang mahal gila kat cafe tu. Gara-gara sebilangan pelajar yang ponteng tu, semua kena kan? Haih. Kenapa la jadi pentingkan diri wahai pelajar yang berkenaan? What will happen to your future kalau ponteng jak terus? :( 

Mau minta dengan parents. Segan la. Dahlah dorang susah2 sara aku dari kecil. Ni pula mau minta2 lagi. Nasib baiklah aku dapat parents yang memahami. Dorang paham anak dorang ni. Sobs touching pula.

Ni mau cerita sikit pasal M.E.D. Apa tu? Tida tau meh? Malam Ekspresi Dinamika laaa. Where students show their talent. LOL. Suka hati aku ja. Lebih kurang laaa. So, ada one guy ni kan, Smart gila dia buat beatbox. Phewwww. Pro habis jor.  


Tadaaaaaa.

and this is...


me and my girls.

Thank you for colouring my days :')

***




Labels: ,

Back to top
Older Post
Newer Post