What?

Teddie / 19 / MY . Oh i love waffles. And Totoro too.

Watashi


Mew?


The cool 'tunggul'..
Saturday, March 23, 2013 @ Saturday, March 23, 2013 | Leave a comment?

''Kenapa aku rasa aku macam tunggul? Like no one will ever care about my existence.''

Assalamualaikum. Sudah makan?

Best jadi tunggul. Bukan niat mau keluarkan statement kita patut menunggulkan diri dan berhenti jadi manusia. Bukan.

Orang biasanya guna istilah 'tunggul' bila no one peduli pasal dorang. Especially pasal perasaan dorang. 

Aku pun pernah menunggulkan diri. Hahah. Bukan pernah. Hampir selalu. Bukan selalu. Hampir. Eh?

Biasalah.

Kadang-kadang orang lupa adanya kita time dorang susah. Lupa kita ada time dorang jatuh. 
Tapi.
Dorang akan ingat kita bila kita buat salah. Macam tunggul. 

Biasalah.

Honestly, aku pun macam tu. Mengaku ni. Salah aku juga. Kau pun pernah. Tipu kalau cakap tidak.

Tapi.

Yang menyepak atau yang disepak yang sakit?
Tunggul tetap cool, bertahan. Kaki siapa yang sakit?

Best kan jadi tunggul?

Tak faham? Haha. Biar aku seorang yang faham, cukup.
Oh, hai. Lama tak ber-blogging. 

Labels: , , ,

Back to top
Older Post
Newer Post