What?

Teddie / 19 / MY . Oh i love waffles. And Totoro too.

Watashi


Mew?


gula gula kapas.
Friday, September 19, 2014 @ Friday, September 19, 2014 | Leave a comment?

hi

cuba teka hari ni aku buat apa?
kay macam awal juga lah aku bangun hari ni, tapi standard lah. mana ada orang buka mata terus lompat dari katil (okay itu hiperbola, bukan lompat tapi turun dari katil. eh turun ke?) , terus mandi kan. so i took about 30 mins macam tu golek2 macam sardin roll atas katil 360 darjah, pastu baru aku mandi. 

ye la kena bangun awal sebab nak bangunkan Amar. dia minta teman pergi town jap ambil rsket badminton ntah aku lupa. aku ni cepat lupa sebab selalu makan maggie (salahkan maggie). then around 10.30 macam tu lah kami gerak dari UMS pastu ambil raket badminton dia. 

dia masuk kereta dengan muka masam, macam selalu. dia bebel2 lah dalam 10 minit macam tu sebab raket tu patah gara2 orang kedai sukan tu tak pandai pasang tali. aku pun tak sure la aku ni bukan pakar benda2 sukan macam ni. lainlah kalau pasal stalk orang kan. 

lepas lunch dia hantar aku balik rumah jap. ada mummy tengah tidur. si bulat (adik aku) tengah study for her yupiesar yg supposed to be end dah beberapa hari yg lepas tapi entah jelmaan mana yang bocorkan soalan tu sampai budak2 ni kena repeat balik. satu je la aku nak cakap. menyusahkan.

uish panasnya bilik aku ni. padahal kipas dah nombor 5.


Labels: ,

Back to top
Older Post
Newer Post